Faste Helbreder Sygdomme

Plantebaseret mad
Sund og energigivende

At spise og drikke kun frugt, grøntsager, ris, majs, bønner, kartofler og omvendt osmosevand, sidder så sjældent som muligt og får masser af dagslys, forhindrer kræft. At spise kun frugt og grønt betyder, at man kan spise, når man er sulten. Ris, bønner, kartofler og majs kan være billige hæfteklammer i din kost, der også får dig til at føle dig mæt. Undgå at ryge, spise salt, mejeri, kød, majssirup med høj fruktose og al junkfood. Fastens kraft har været kendt af mange mennesker i mindst tusinder af år, herunder romere, grækere og hebræere. Ifølge Bibelen skabte Elohim mennesker til kun at spise frugt og grønt (1 Mos 1:29, Daniel 1). Folk har længe vidst, at spise af livsfødevarer er at foretrække frem for at spise dødsfødevarer.

Faste minimerer toksiner i kroppen. Faste i 25 dage efterfulgt af øvelse af ovennævnte livsstil reparerer tandhuler og helbreder kræft samt mange andre sygdomme. Tjek The Science and Fine Art of Fasting af Herbert Shelton. For overvægtige mennesker kan fedtsugningskirurgi før en faste være nødvendig.

At spise organisk sukker og organisk natrium i frugt og grøntsager, som din krop hurtigt kan nedbryde, er sundt og giver energi til kroppen. Men at spise kunstigt sukker og salt forårsager diabetes, forhøjet blodtryk, hjertesygdomme og et utal af andre lidelser. Forbrug af toksiner dehydrerer dig, fordi din krop skal binde vandmolekyler til de giftige molekyler for at beskytte dine organer. Dette svækker dit immunsystem og tilføjer unødvendig vægt, der ødelægger din krop af energi. Flere grøntsager er gode kilder til vitamin B12 og protein.

Tandhygiejne er en vigtig del af det generelle helbred. Kun indtagelse af mad ved at drikke den i flydende form og bruge tandtråd, skylning med mundvask og børstning af tænder med fluorfri tandpasta flere gange om dagen og især inden du går i seng er den bedste måde at beskytte dine tænder på. At spise fast mad er fint, omend ikke optimalt, hvis de andre førnævnte foranstaltninger træffes. Hvis du også sover med åben mund, holder luftfugtigheden nær din seng luften fugtig, mens du sover og forhindrer din mund i at tørre for meget ud, så du er mindre tilbøjelig til at udvikle tandhulrum. Et alternativ er at sove med lukket mund. Det kan være nødvendigt at bruge en slags hovedudstyr til dette.

Rutinemæssigt brug af hyperbariske kamre til at helbrede hurtigere er også meget gavnligt for helbredet.